Koppejan Waterservice

Waterontharders voor huishoudelijk gebruik

×
 x 

Winkelwagen is leeg

Waarom een mechanische waterverzachter kopen?

Hard water kan de nodige ellende veroorzaken. Ellende die u met het kopen van een mechanische waterverzachter kan voorkomen. Hard water of kalkrijk water is de oorzaak van verscheidene nadelige gevolgen. Denk hierbij aan aanslag of beschadigde machines zoals de wasmachine of het koffiezetapparaat. Een hoog kalkgehalte kan tijdens het badderen of douchen zelfs leiden tot een droge huid. Zeep is minder actief in water met een hoog kalkgehalte. Slechts een greep aan klachten die voortkomen uit hard water. Een mechanische waterverzachter kopen is dan zeker geen slecht idee. Voor het aanbod aan deze apparaten en de installatie ervan bent u bij ons aan het juiste adres. Koppejan Waterservice. Wij bieden u een mooi aanbod van het merk Kinetico als u van plan bent om een mechanische waterverzachter te gaan kopen.

Koop uw een mechanische waterverzachter bij Koppejan waterservice

We hebben het er al over gehad, maar de redenen om een mechanische waterverzachter te kopen moeten benadrukt worden. Veel klachten die veroorzaakt worden door hard water zijn bij de meeste mensen wel bekend. Er zijn echter ook problemen die pas duidelijk worden nadat ze verholpen zijn. De smaak van uw water. We gebruiken water voor zeer veel zaken. Van het doen van de afwas tot het zetten van een kop thee. Pas als er geen sprake meer is van hard water ontdekt u dat uw thee, het water zelf, gewoon beter smaakt. Dit geldt natuurlijk ook voor andere dranken zoals koffie, maar ontkalkt water kent nog een voordeel. De lelijke kalkrandjes die u vaak in kopjes ziet zijn bij lange na niet meer zo aanwezig. U hoeft dus niet meer veel tijd te besteden aan het reinigen van uw servies, en vooral de kopjes en glazen. Waterkokers en koffiezetapparaten hoeven lang niet meer zo vaak ontkalkt te worden. Dit is niet alleen fijn voor het gemak maar draagt ook bij aan een veel langere levensduur van deze apparaten.

Het vervangen van een koffiezetapparaat of snelkoker is nog wel een keer te doen, maar wat te denken van uw wasmachine of vaatwasser? Ook deze apparaten zijn onderhevig aan schade veroorzaakt door kalk. Ook voordat ze stuk gaan heeft teveel kalk in het water een nadelig effect op de werking van deze machines. Kleding wordt niet zo mooi gewassen en slijt sneller. De vaat wordt wel schoon maar lelijke kalkrestanten blijven altijd zichtbaar. Er zijn dus meer dan genoeg redenen om een mechanische waterverzachter te kopen.

Nu een mechanische wasverzachter kopen?

Wij bieden u meerdere types aan van het topmerk Kinetico. Afhankelijk van uw situatie is er altijd een passend model te vinden. Dankzij onze vakkundige installatie en de topkwaliteit van de ontharders geniet u tot wel 25 jaar van deze apparaten. Een mechanische waterverzachter kopen is een investering die zichzelf terugbetaalt. Neem contact op voor meer informatie.

Mechanische waterverzachter kopen Mechanische waterverzachter kopen Mechanische waterverzachter kopen

Robert Koppejan

Ik kom graag bij u thuis voor persoonlijk advies

 

Koppejan Waterservice

Koppejan Waterservice
Kinetico waterontharders

Korenbloem 4 - 4421 MG Kapelle
E-mail: info@koppejanwaterservice.nl
Tel: 06-24500292

WATERONTHARDERS VAN KOPPEJAN:

Minder schoonmaken. Minder (agressieve) schoonmaakmiddelen nodig.
Kranen en Electrische apparaten gaan langer mee.
Besparing op energiekosten.
Zachtere en minder droge huid.
Wasmiddel en verzorgingsproducten kunnen gehalveerd worden.
Geen wasverzachter meer nodig.
Zachtere en vollere handdoeken.
Bij autowassen of ramenlappen niet meer afzemen.
Goede garantie en persoonlijke service.

×

TOP