Koppejan Waterservice

Waterontharders voor huishoudelijk gebruik

×
 x 

Winkelwagen is leeg

Mocht je te maken hebben met hard leidingwater, dat is leidingwater met veel kalk, dan is een waterontharder kopen het beste wat je kunt doen. Ben je op zoek naar een ontharder, dan kun je prima bij ons aankloppen. Wij hebben een breed aanbod ontkalkers voor huishoudelijk gebruik en kunnen je zo altijd maatwerk bieden. Bovendien staat onze service als zeer goed bekend. Redenen voldoende dus om voor een waterontharder en voor ons te kiezen. Met een waterontharder maak je van hard leidingwater weer zacht leidingwater

Waarom een waterontharder kopen? Dat doe je vooral als je te maken hebt met hard leidingwater, water met een hoog kalkgehalte. Dat hoge kalkgehalte heeft veel nadelen. Zo is er sprake van veel kalkaanslag, functioneert jouw wasmachine en vaatwasser veel minder, is de smaak van het water minder en voelen huid en haar na een douchebeurt veel minder zacht aan. Door een waterontharder te kopen, kun je genoemde problemen heel erg snel oplossen. Want meteen na het plaatsen van de ontharder merk je de positieve effecten.

 

Neem contact op

 


Waterontharder kopen: apparatuur gaat beduidend minder energie gebruiken

Een waterontharder kopen betekent een investering. Die verdien je echter snel terug. Dit omdat zacht leidingwater betekent dat de apparaten in je huis veel minder energie nodig hebben om goed te functioneren. Daardoor verdien je de investering terug. De beste waterontharder in Zeeland is zelfs in staat om kalk dat zich al opgehoopt heeft in je apparaten langzaam maar zeker weg te nemen. Bovendien bespaar je door een waterontharder te kopen veel tijd. Je hoeft immers niet steeds weer de voegen in de badkamer schoon te maken.

 

 

 

Over bedrijf

 

 


Op ons doe je nooit tevergeefs een beroep

Onze waterontharders werken met harsbolletjes. Deze bolletjes weten kalk uit het leidingwater te filteren. Daardoor wordt hard leidingwater kalkvrij en zacht leidingwater. Dat effect merk je al meteen na plaatsing. De koffie smaakt weer beter, douchen is weer veel prettiger en je apparatuur functioneert met minder zeepproducten en met minder stroom behoorlijk beter. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze. Op ons doe je namelijk nooit tevergeefs een beroep.
Wij bieden jou graag de helpende hand bij het maken van de juiste keuze

Heb je dus te maken met hard leidingwater? Dan weet je wat je te doen staat. Klop bij ons aan en wij helpen je graag bij het kiezen van de voor jou beste oplossing. Dat doen we op basis van kennis en expertise. Maak daar gebruik van!

 

Neem contact op

Koppejan Waterservice

Koppejan Waterservice
Kinetico waterontharders

Korenbloem 4 - 4421 MG Kapelle
E-mail: info@koppejanwaterservice.nl
Tel: 06-24500292

WATERONTHARDERS VAN KOPPEJAN:

Minder schoonmaken. Minder (agressieve) schoonmaakmiddelen nodig.
Kranen en Electrische apparaten gaan langer mee.
Besparing op energiekosten.
Zachtere en minder droge huid.
Wasmiddel en verzorgingsproducten kunnen gehalveerd worden.
Geen wasverzachter meer nodig.
Zachtere en vollere handdoeken.
Bij autowassen of ramenlappen niet meer afzemen.
Goede garantie en persoonlijke service.

×

TOP