Koppejan Waterservice

Waterontharders voor huishoudelijk gebruik

×
 x 

Winkelwagen is leeg

Op zoek naar een goede waterontharder specialist?

Een waterontharder geeft u meerdere voordelen. Nederland is onderhevig aan hard water, veel kalk. Dit maakt voor de consumptie niks uit, maar geeft u op vrijwel ieder ander vlak een behoorlijk nadeel. Water, we kunnen geen dag zonder. Het is een eerste levensbehoefte die zich meerdere keren per dag doet opdringen. Niet alleen om te drinken, maar het gebruik ervan is zo intrinsiek in ons dagelijkse leven dat we vaak vergeten dat problemen die veroorzaakt worden door kalk in ons water niet geaccepteerd hoeven te worden. Onze waterontharder specialist helpt u water weer kalk vrij te maken.

Waarom gebruik maken van een waterontharder specialist!

De wasmachine waar het verwarmingselement van kapot is, de koffiezetter waar haast geen koffie meer door loopt en stugge kleding, ook al gebruikt u wasverzachter. Dit zijn slechts voorbeelden van waar kalk toe kan leiden, laat staan de doffe glazen en vlekken op bijvoorbeeld uw kranen. Allerlei problemen die op effectieve wijze tegengegaan kunnen worden als u kiest voor een waterontharder van de waterontharder specialist. Ook al hebben we het geluk dat we in Nederland altijd de beschikking hebben over schoon drinkwater, is het van belang om te vermelden dat als u kiest voor een waterontharder, dat u er wel één kiest van een waterontharder specialist.

Koppejan Waterservices is uw waterontharder specialist

Gelukkig kunt u bij ons terrecht voor verschillende modellen waterontharders. Wij geven u een passend advies op maat. Wij geven u het aanbod van het topmerk Kinetico als het aankomt op uw waterontharder. Dit merk onderscheidt zich in de kwaliteit op meerdere gebieden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud of toekomstige dure reparaties. Gemaakt van hoogwaardig corrosievastmateriaal is de levensduur uitermate lang. Het merk Kinetico staat bekend om het zuinige verbruik en door de automatische regeneratie op volume werkt het zonder elektriciteit. Wij bieden u van dit topmerk verscheidene modellen, zodat er voor iedere situatie de juiste keuze te maken is.

Meer weten over de enige echt waterontharder specialist?

Met ruim 15 jaar ervaring in het verlenen van een breed pakket aan diensten hebben onze vakmensen al veel kennis opgedaan.

Op onze site kunt u precies zien wat wij voor u kunnen betekenen. Kwaliteit en service staat voorop, het project is pas klaar als u tevreden bent. Neem gauw contact op voor al uw vragen of als u een offerte wenst.

Waterontharder specialist Waterontharder specialist Waterontharder specialist

Robert Koppejan

Ik kom graag bij u thuis voor persoonlijk advies

 

Koppejan Waterservice

Koppejan Waterservice
Kinetico waterontharders

Korenbloem 4 - 4421 MG Kapelle
E-mail: info@koppejanwaterservice.nl
Tel: 06-24500292

WATERONTHARDERS VAN KOPPEJAN:

Minder schoonmaken. Minder (agressieve) schoonmaakmiddelen nodig.
Kranen en Electrische apparaten gaan langer mee.
Besparing op energiekosten.
Zachtere en minder droge huid.
Wasmiddel en verzorgingsproducten kunnen gehalveerd worden.
Geen wasverzachter meer nodig.
Zachtere en vollere handdoeken.
Bij autowassen of ramenlappen niet meer afzemen.
Goede garantie en persoonlijke service.

×

TOP