Koppejan Waterservice

Waterontharders voor huishoudelijk gebruik

×
 x 

Winkelwagen is leeg

Heeft u een waterontharder tegen kalk nodig?

Met behulp van een waterontharder zult u geen last meer hebben van kalkaanslag. Een waterontharder is tegen kalk. Onder de voorwaarde dat u kiest voor een kwaliteitsproduct en een vakkundige installatie daarvan. Water, in Nederland hebben we het geluk dat het te allen tijde zeer schoon uit de kraan komt. Meer dan goed genoeg om te drinken, maar echter niet verschoond van kalk. Ook al zal u daar bij het wassen en drinken geen enkele last van ondervinden, wat niet gezegd kan worden van uw apparaten, vaat en de verschillende ruimtes. Eén van de lastigste schoonmaakklussen is het verwijderen van kalk, wat te vermijden is met een waterontharder.

Want kalk zal zich afzetten op kranen, muren en waar dan ook wat in contact komt met water. Uw glazen worden dof, en erger nog, het kan uw apparatuur onherroepelijk beschadigen. Neem bijvoorbeeld het verwarmingselement van uw wasmachine. Misschien wel de meest voorkomende oorzaak van defecte wasmachines is de afzet van kalk. U kunt dit enigszins tegengaan door bepaalde schoonmaakproducten te gebruiken, maar met een waterontharder gaat u tegen kalk pas echt te lijf. Voorkomen is beter dan genezen.

De waterontharder tegen kalk is voor uw woning of pand.

Koppejan Waterservice is het installatie- en montagebedrijf voor geheel Zeeland. Met onder meer een specialisatie in waterontharders geven wij u een permanente oplossing als het aankomt op kalk. Kwaliteit en duurzaamheid dat is wat u van ons kunt verwachten. Zo geven wij u meerwaarde op alle vlakken en een keuze voor ons is een keuze voor het topmerk Kinetico de waterontharder tegen kalk!

Dit merk benadrukt de voordelen die u kunt verwachten van een waterontharder en geeft u het antwoord tegen kalk. Onderhoudsvrij en gemaakt van corrosievaste materialen zult u vele jaren plezier van deze artikelen hebben. Ze zijn zeer zuinig en regenereren automatisch op volume. Dit betekent dat ze geen elektriciteit nodig hebben en dus altijd werken. Er zijn vele modellen beschikbaar van Kinetico en daarom is er voor iedere situatie de juiste keuze te maken.

Maak de juiste keuze met uw waterontharder tegen kalk.

Wij geven u meerwaarde over onze gehele dienstverlening. Met ruim tien jaar ervaring bieden we u kwaliteit op alle vlakken van de door ons te verlenen diensten. Op de website kunt u ons gehele aanbod bekijken van wat we voor u kunnen doen. Of u er nu voor kiest om via ons eindelijk het probleem van kalk tegen te gaan middels een waterontharder, of gebruik te maken van onze overige diensten; wij bieden u altijd kwaliteit. Onze vakmensen staan voor u klaar. Neem dus gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken. We staan altijd voor u klaar.

Waterontharder tegen kalk‎ Waterontharder tegen kalk‎ Waterontharder tegen kalk‎

Robert Koppejan

Ik kom graag bij u thuis voor persoonlijk advies

 

Koppejan Waterservice

Koppejan Waterservice
Kinetico waterontharders

Korenbloem 4 - 4421 MG Kapelle
E-mail: info@koppejanwaterservice.nl
Tel: 06-24500292

WATERONTHARDERS VAN KOPPEJAN:

Minder schoonmaken. Minder (agressieve) schoonmaakmiddelen nodig.
Kranen en Electrische apparaten gaan langer mee.
Besparing op energiekosten.
Zachtere en minder droge huid.
Wasmiddel en verzorgingsproducten kunnen gehalveerd worden.
Geen wasverzachter meer nodig.
Zachtere en vollere handdoeken.
Bij autowassen of ramenlappen niet meer afzemen.
Goede garantie en persoonlijke service.

×

TOP