Koppejan Waterservice

Waterontharders voor huishoudelijk gebruik

×
 x 

Winkelwagen is leeg

Waterontharder Yerseke; Wat is het aanbod?

U heeft vast wel eens de reclames gezien waar producten worden aangeboden om de ellende van kalk mee te bestrijden. Het is een waarheid dat uw wasmachine kapot zal gaan als er niks gedaan wordt aan de kalkafzetting, dit geldt ook voor andere apparaten zoals uw koffiezetter of uw waterkoker. Ook de vaat en het huishouden worden bemoeilijkt. Ook zorgt kalk voor doffe glazen en vlekken op de kraan. Er zijn genoeg redenen om dit tegen te gaan. Maar met een waterontharder voor u in Yerseke voorkomt u de problemen in plaats van dat u ze moet verhelpen.

Waarom gebruik maken van een Waterontharder Yerseke?

Een waterontharder kan u in Yerseke op meerdere gebieden het voordeel geven. Water is het meest elementaire wat een mens maar nodig heeft om te leven. Het geeft ons voeding en maakt het mogelijk dat we onszelf en onze omgeving reinigen. We kunnen geen dag zonder water en mogen van geluk spreken dat het in Nederland zo vanzelfsprekend is dat het zeer schoon uit de kraan komt.

Op veel plekken, ook Yerseke, is een waterontharder zo goed als een noodzaak. Dit omdat er in deze gemeente sprake is van hard water, door veel kalk. Ook al heeft dit geen enkel nadelig effect in de consumptie van water, kan het rampzalig zijn voor bepaalde machines. Ook in het huishouden kan veel kalk een grote ergernis zijn. Er zijn voldoende schoonmaakmiddelen en dergelijke op de markt om dit te verhelpen. Maar waarom niet kiezen voor een permanente oplossing?

Koppejan Waterservice maakt gebruik van Kinetico.

Bij Koppejan Waterservice geven we u onder andere het aanbod voor uw waterontharder in Yerseke. Wij kiezen voor het topmerk Kinetico. Deze geeft u meerdere voordelen. Zo heeft u er geen onderhoud aan, is het zeer zuinig en bent u door de corrosievaste hoogwaardige materialen gegarandeerd van een zeer lange levensduur.

Waterontharder Yerseke; Koppejan Waterservice is uw specialist

Wij bieden u verschillende modellen voor uw waterontharder in Yerseke, zodat voor iedere situatie de juiste keuze te maken is. Daar houdt het bij lange na niet mee op. Als uw allround montage- en installatiebedrijf beiden we u een zeer brede dienstverlening aan. Met ruim tien jaar ervaring geven we u meerwaarde op ieder vlak van de door ons te verlenen diensten. Als het gaat om een waterontharder voor u in Yerseke bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmensen verstaan onder professionaliteit ook het belang van goede service en dat de klus pas klaar is als u tevreden bent. Maak dus snel een afspraak of vraag ons om een offerte.

Waterontharder Yerseke Waterontharder Yerseke Waterontharder Yerseke

Robert Koppejan

Ik kom graag bij u thuis voor persoonlijk advies

 

Koppejan Waterservice

Koppejan Waterservice
Kinetico waterontharders

Korenbloem 4 - 4421 MG Kapelle
E-mail: info@koppejanwaterservice.nl
Tel: 06-24500292

WATERONTHARDERS VAN KOPPEJAN:

Minder schoonmaken. Minder (agressieve) schoonmaakmiddelen nodig.
Kranen en Electrische apparaten gaan langer mee.
Besparing op energiekosten.
Zachtere en minder droge huid.
Wasmiddel en verzorgingsproducten kunnen gehalveerd worden.
Geen wasverzachter meer nodig.
Zachtere en vollere handdoeken.
Bij autowassen of ramenlappen niet meer afzemen.
Goede garantie en persoonlijke service.

×

TOP