Koppejan Waterservice

Waterontharders voor huishoudelijk gebruik

×
 x 

Winkelwagen is leeg

De oplossing als je te maken hebt met hard leidingwater is een waterontkalker kopen. Door de aanschaf van een ontkalker verdwijnen de problemen die hard leidingwater veroorzaken als sneeuw voor de zon. Wij kunnen je de beste waterontkalkers leveren voor huishoudelijk gebruik. Het mooie aan een waterontkalker kopen is dat je de investering snel terugverdiend. Na het plaatsen van een waterontkalker namelijk, verbruikt jouw apparatuur veel minder stroom. Je merkt meteen de positieve effecten van een waterontkalker. De beste waterontharder koop je bij ons. Het mooie is dat je meteen nadat de waterontkalker geplaatst is, je de positieve effecten merkt. In ons leidingwater zit veel kalk. Dit wordt ook wel hard leidingwater genoemd. Hard leidingwater heeft nadelen. Er ontstaat sneller kalkaanslag, de apparatuur functioneert minder, het water smaakt minder en je huid en haar voelt droog aan na een douchebeurt. Een waterontkalker kopen betekent dat je meteen een einde maakt aan deze problemen. De ontkalker namelijk, kan van hard leidingwater weer zacht en kalkvrij water maken.

 

Neem contact op

 

 

Veel minder kalkaanslag en veel zachter leidingwater

Een waterontkalker kopen is dus een prima idee. Je merkt de voordelen direct. De waterontkalker werkt met kleine harsbolletjes. Deze bolletjes halen het kalk uit het harde leidingwater waardoor je de beschikking krijgt over veel zachter water. Meteen ook zal er sprake zijn van veel minder kalkaanslag en meteen ook zal de wasmachine en de vaatwasser beter functioneren. Bovendien verbruiken ze minder stroom en dat ga je merken aan de maandelijkse energierekening. Op die manier verdient de investering die je pleegt bij een waterontkalker kopen zichzelf terug.

 

 

 

Over bedrijf

 

 

Waarom nog langer wachten met een waterontkalker kopen?

Wij staan bekend om ons enorme aanbod aan waterontkalkers voor huishoudelijk gebruik. Wij kunnen om die reden steeds maatwerk bieden en jou ook een passende ontharder aanbieden. Behalve dat je uit kunt gaan van de beste kwaliteit, staat ook onze service hoog aangeschreven. En zoals gezegd, meteen nadat een waterontkalker geplaatst is, merk je het effect. Waarom nog langer wachten?

Wij helpen je bij het maken van de beste keuze

In feite kleven er alleen maar voordelen aan een waterontkalker kopen. De investering verdien je terug, je verlengt de levensduur van je apparatuur en je hebt te maken met veel minder kalkaanslag. Dat betekent dus minder poetswerk in de badkamer. Redenen voldoende dus om ook voor een waterontkalker te kiezen. Wij helpen je graag om de beste keuze te maken.

 

Neem contact op

Koppejan Waterservice

Koppejan Waterservice
Kinetico waterontharders

Korenbloem 4 - 4421 MG Kapelle
E-mail: info@koppejanwaterservice.nl
Tel: 06-24500292

WATERONTHARDERS VAN KOPPEJAN:

Minder schoonmaken. Minder (agressieve) schoonmaakmiddelen nodig.
Kranen en Electrische apparaten gaan langer mee.
Besparing op energiekosten.
Zachtere en minder droge huid.
Wasmiddel en verzorgingsproducten kunnen gehalveerd worden.
Geen wasverzachter meer nodig.
Zachtere en vollere handdoeken.
Bij autowassen of ramenlappen niet meer afzemen.
Goede garantie en persoonlijke service.

×

TOP