Koppejan Waterservice

Waterontharders voor huishoudelijk gebruik

×
 x 

Winkelwagen is leeg

Waarom moet u een waterverzachter kopen?

Hard water kunt u verhelpen door een waterverzachter te kopen. Hard water is een andere benaming voor water waar veel kalk in zit. In veel regio’s in Nederland bevat het water relatief veel kalk, zo ook bij u in de regio. Koppejan Waterservice is leverancier van hoogwaardige waterverzachters van het merk Kinetico. Wij zijn beschikbaar voor zowel de levering als de plaatsing van deze nuttige apparaten.

De voordelen van het kopen van een waterverzachter

Waarom is het aan te raden om een waterverzachter te kopen? Kalk geeft ten eerste een bijsmaak aan het drinkwater. Misschien bent u hier deels aan gewend, maar u zult merken dat het water u straks beter zal smaken. Ook hebt u met een waterverzachter geen last meer van kalkrandjes in theekopjes. Met hard water moeten waterkokers en koffiezetapparaten regelmatig ontkalkt worden. Het aanschaffen van een waterverzachter betekent dat u dit veel minder vaak hoeft te doen. Het grootste voordeel is echter een langere levensduur van uw apparaten. Er ontstaat geen kalkaanslag meer op het verwarmingselement van uw wasmachine. Met een goede waterverzachter is het ook niet meer nodig om middelen toe te voegen om kalkaanslag tegen te gaan. Uw wasgoed zal dan ook zachter aanvoelen. Op deze manier kan wasverzachter overbodig worden gemaakt, al hangt dat af van persoonlijke voorkeuren.

Meerdere types leverbaar, vakkundig geplaatst, koop nu uw wasverzachter!

Gaat u een Kinecito waterverzachter kopen? Dan hebt u de keuze uit meerdere types. Ze verschillen ten eerste qua grootte. Voor een kleiner huis met weinig ruimte hebt u genoeg aan een compact model. Dit kan bijvoorbeeld in een keukenkastje worden geplaatst. Voor grotere woningen en bedrijfspanden zijn grotere modellen beschikbaar.

Daarnaast bestaat er het verschil tussen simplex en duplex modellen. De waterverzachters regenereren zichzelf periodiek. Dit gebeurt als de harsbolletjes verzadigd zijn met kalk. Bij een simplex model stroomt er tijdens dit proces hard water uit de kraan. Een duplex model heeft een dubbele harskern. Als de ene kern zich reinigt, maakt de ontharder gebruik van de tweede kern. Op die manier hebt u altijd zacht water uit de kern, ook tijdens het regeneratieproces.

Het reinigen gebeurt met pekelwater uit een zoutreservoir. Bij sommige Kinetico modellen zit dit reservoir ingebouwd in de waterverzachter. Bij andere modellen is dit reservoir extern. Dit maakt de ontharder compacter, waardoor hij gemakkelijker in kleine ruimtes geplaatst kan worden. Indien nodig geven wij u deskundig advies over welke waterverzachter u het best kunt kopen. Ook over de optimale plaatsing kunnen wij u adviseren.

Nu een wasverzachter kopen?

De plaatsing bij u thuis of op uw bedrijf vindt plaats door ervaren medewerkers. Een stroomaansluiting is niet nodig, het apparaat wordt gestuurd door waterdruk. Profiteer dankzij Koppejan Waterservice van alle voordelen van het kopen van een waterverzachter!

Waterverzachter kopen Waterverzachter kopen Waterverzachter kopen

Robert Koppejan

Ik kom graag bij u thuis voor persoonlijk advies

 

Koppejan Waterservice

Koppejan Waterservice
Kinetico waterontharders

Korenbloem 4 - 4421 MG Kapelle
E-mail: info@koppejanwaterservice.nl
Tel: 06-24500292

WATERONTHARDERS VAN KOPPEJAN:

Minder schoonmaken. Minder (agressieve) schoonmaakmiddelen nodig.
Kranen en Electrische apparaten gaan langer mee.
Besparing op energiekosten.
Zachtere en minder droge huid.
Wasmiddel en verzorgingsproducten kunnen gehalveerd worden.
Geen wasverzachter meer nodig.
Zachtere en vollere handdoeken.
Bij autowassen of ramenlappen niet meer afzemen.
Goede garantie en persoonlijke service.

×

TOP