Koppejan Waterservice

Waterontharders voor huishoudelijk gebruik

×
 x 

Winkelwagen is leeg

Op zoek naar de prijs van een waterverzachter?

Bij Koppejan Waterservice kunt u gemakkelijk de beste waterverzachter kopen voor uw bedrijf of woonhuis. Onze professionals installeren deze snel en vakkundig. We bieden meerdere opties aan voor elke situatie. Weet u niet zeker welke het beste past in uw woning of bedrijfspand? Wij denken graag met u mee en voorzien u van deskundig advies. Met een goed inzicht in de stand van zaken kan u een besluit maken. Meer weten over waterverzachter prijs? Lees gerust even verder.

Koop de beste waterverzachter voor de beste prijs bij ons!

Wanneer u de beste waterverzachter besluit te kopen voor uw woning biedt Koppejan een paar zeer praktische modellen. Ze hebben allemaal een paar overeenkomende kenmerken die ideaal zijn voor alledaags gebruik. Hard water wordt gezuiverd met een filter dat zichzelf automatisch regenereert. De ontharder kan zelf detecteren wanneer dit nodig is. U hoeft zich geen zorgen te maken over een complexe interface en moeilijk in te stellen timers. Het enige wat u misschien zal opvallen is dat een simplex ontharder tijdens het regenereren tijdelijk geen water onthardt. Een duplex model heeft een tweede filter dat op dit moment het werk op zich neemt. Met deze ploegendienst heeft u altijd zacht water tot uw beschikking.

Investeer nu in een waterverzachter

Hard water veroorzaakt tal van problemen. Deze zijn niet altijd even snel te merken, maar kunnen op lange termijn aanzienlijke kosten opleveren. Denk bijvoorbeeld aan het beruchte kalklaagje op verwarmingselementen in de wasmachine of waterkoker. U bespaart een hoop geld in reparaties, en mogelijk nog veel meer als het echt goed mis gaat. Niemand zit te wachten op een wasmachine die niet meer werkt. Bespaar uzelf deze zorgen door een waterverzachter te kopen voor uw woning. Andere voordelen van ontkalkt water zitten in de details. Zo mist voortaan het beruchte kalklaagje in de glazen als u vaak thee drinkt. Ook wordt strijken een stuk makkelijker gemaakt. Wasgoed wordt een stuk zachter door het in ontkalkt water te wassen.

Koppejan Waterservice, voor de beste waterverzachters voor de scherpste prijs

Een waterverzachter kopen is een uitstekende investering op de lange termijn. Niet alleen gaan de wasmachine en de waterkoker langer mee, de leidingen hebben hiermee ook een langere levensduur. Een goede keuze om de duurzaamheid van uw huis of bedrijfspand te vergroten. Zoekt u meer informatie over de beste waterverzachters en de voordelen daarvan voor uw eigen situatie? Neem gerust contact op met Koppejan Waterservice en ontdek de mogelijkheden of vraag een offerte aan voor de waterverzachter prijs.

Waterverzachter prijs Waterverzachter prijs Waterverzachter prijs

Robert Koppejan

Ik kom graag bij u thuis voor persoonlijk advies

 

Koppejan Waterservice

Koppejan Waterservice
Kinetico waterontharders

Korenbloem 4 - 4421 MG Kapelle
E-mail: info@koppejanwaterservice.nl
Tel: 06-24500292

WATERONTHARDERS VAN KOPPEJAN:

Minder schoonmaken. Minder (agressieve) schoonmaakmiddelen nodig.
Kranen en Electrische apparaten gaan langer mee.
Besparing op energiekosten.
Zachtere en minder droge huid.
Wasmiddel en verzorgingsproducten kunnen gehalveerd worden.
Geen wasverzachter meer nodig.
Zachtere en vollere handdoeken.
Bij autowassen of ramenlappen niet meer afzemen.
Goede garantie en persoonlijke service.

×

TOP