Waterontharders voor huishoudelijk gebruik

Inloggen als klantUw winkelwagen bekijken

Koppejan Waterservice specialist in waterontharders Populair

Label(s) persoonlijk advies, waterservice 1193 weergaves

Koppejan Waterservice is onderdeel van Koppejan Allround dat sinds 2003 bestaat. Wij zijn zeer ervaren in het adviseren en installeren van waterontharders.

Daarnaast hebben wij een ruim aanbod, dus is er altijd een optie die bij jouw manier van wonen en leven past. We hebben veel ervaring met het oplossen én voorkomen van problemen die kalk in ons leidingwater kan veroorzaken. Daardoor is ons bedrijf inmiddels uitgegroeid tot dé aanbieder van waterontharders.

Wij geloven echter dat naast het aanbieden van hoogwaardige waterontharders, een uitstekende service van groot belang is. Elke persoon en elk huishouden is uniek en vraagt dus om een specifieke oplossing. Voor advies hierover ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met jou kijken wij welke waterontharder het beste bij jouw situatie past.

Zo bieden wij het topmerk Kinetico aan. Deze Amerikaanse leverancier van waterontharders, biedt zijn producten van uitstekende kwaliteit al 45 jaar aan. Kinetico is tevens uitvinder van de waterdruk gestuurde ontharder. Dit is een zuinige en storings- en onderhoudsvrije ontharder. Kinetico is de meeste verkochte duplex waterontharder ter wereld. Door het aanbieden van dit topmerk, kunnen wij je verzekeren van de beste kwaliteit en een korte levertijd. Daarnaast krijg je zonder meer altijd 10 jaar garantie van ons.

Koppejan is een kleinschalige onderneming die werkt met korte lijnen qua communicatie. Je weet dus wie je aanspreekpunt is en kunt daar te allen tijde terecht met vragen. Onze manier van werken is persoonlijk en wij stellen altijd jouw wensen centraal. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, we staan voor je klaar.

Koppejan Waterservice

Koppejan Waterservice

Livingstoneweg 5N - 4462 GL Goes
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 06-24500292

facebookvideo

WATERONTHARDERS VAN KOPPEJAN:
  • Minder schoonmaken. Minder (agressieve) schoonmaakmiddelen nodig.
  • Kranen en Electrische apparaten gaan langer mee.
  • Besparing op energiekosten.
  • Zachtere en minder droge huid.
  • Wasmiddel en verzorgingsproducten kunnen gehalveerd worden.
  • Geen wasverzachter meer nodig.
  • Zachtere en vollere handdoeken.
  • Bij autowassen of ramenlappen niet meer afzemen.
  • Goede garantie en persoonlijke service.