Gefilterd water uit de kraan. Het Aquaguard-drinkwaterstation geeft u heerlijk, ultragefilterd water met een extra beschermingsniveau voor de hele familie.

Het reduceert het risico dat u chloor, lood, chemische verbindingen (VOC's) en cystes binnen krijgt.

  • Reduceert hoeveelheid chloor, lood, chemische verbindingen (VOC’s) en cystes
  • Blokkoolfilter van 1 micron
  • Filtercapaciteit van 1850 liter
  • PureMometer® om levensduur filter te bewaken
  • MACguard® voorkomt de uitstroom van niet-gefilterd water

Ultragefilterd Water

De Kinetico AquaGuard geeft u heerlijk, ultragefilterd water uit de kraan, met een extra beschermingsniveau voor de hele familie. Met een blokkoolfilter van 1 micron maakt AquaGuard een eind aan sediment, chloor, pesticiden en insecticiden, lood en cystes.

Geen filterkannen of flessenwater meer

Filterkannen zijn traag, onhandig en produceren geringe hoeveelheden water, filters op de kraan zijn onaantrekkelijk en onhandig en water in flessen is duur en omslachtig. Het is dus goed om te weten dat u met Kinetico-drinkwaterstations al deze problemen kunt vermijden en heerlijk, gefilterd kunt drinken voor een fractie van de kosten per liter. Met een Kinetico AquaGuard geniet u van schoon, verfrissend drinkwater uit de kraan, 24 uur per dag en zeven dagen in de week.

Heerlijk water

De Kinetico AquaGuard levert helder water dat heerlijk smaakt en perfect is om te drinken, om mee te koken en om maaltijden mee te bereiden.

Onafhankelijk gecertificeerd filter

In tegenstelling tot veel andere koolstoffilters, is de Kinetico AquaGuard onafhankelijk getest en gecertificeerd volgens NSF International Standard 42.

Eenvoudig filtermeetsysteem

De Kinetico AquaGuard is ook uitgerust met een PureMometer®, onze revolutionaire indicator voor de levensduur van het filter die u vertelt wanneer de cartridge moet worden vervangen. Perfect gefilterd water, zonder gedoe.

Gefilterd water van hoge kwaliteit

De Kinetico AquaGuard maakt gebruikt van een blokkoolfilter van 1 micron die sediment, chloor, pesticiden en insecticiden, lood en cystes verwijdert.