Koppejan Waterservice

Waterontharders voor huishoudelijk gebruik

×
 x 

Winkelwagen is leeg

Als je merkt dat je te maken hebt met hard leidingwater, dan wordt het de hoogste tijd de beste waterontharder aan te schaffen. Groot voordeel van het aanschaffen van een van onze waterontharders is dat het plaatsen vrijwel meteen effect sorteert. En geloof ons, de voordelen van de beste waterontharder zijn erg groot. De beste waterontharder zorgt voor water dat beter smaakt. Heb je te maken met hard leidingwater, dan voelt je huid na een douchebeurt droger aan, iets dat ook geldt voor je haar. Er is bovendien sprake van meer kalkaanslag in de badkamer, apparatuur als de wasmachine en de vaatwasser werken minder goed en verbruiken bovendien meer stroom. Nog iets: hard leidingwater smaakt een stuk minder goed dan wanneer sprake is van zacht leidingwater.

 

Neem contact op 

 


Met een waterontharder zijn de problemen snel opgelost

Door voor onze beste waterontharder te kiezen, kun je genoemde problemen snel oplossen. Het plaatsen van de beste waterontharder die wij voor je hebben is toch al een goed idee. Zo gaat de apparatuur langer mee en is veel minder sprake van kalkaanslag. Je hebt dus beduidend minder te poetsen in de badkamer. Ook gaan de wasmachine en de vaatwasser weer beter functioneren en dat met minder stroom. Ook de energierekening zal dus dalen, waardoor je de investering in onze beste waterontharder snel terugverdiend is. Daarom is het zeer de moeite waard om een waterontharder aan te schaffen.
Harsbolletjes onttrekken kalk uit het harde leidingwater De werking? In feite is de beste waterontharder niets meer dan harsbolletjes, bolletjes die in staat zijn om van hard leidingwater zacht en kalkvrij leidingwater te maken. Hard water stroomt de waterontharder in, waarna de harsbolletjes de kalk aan het water onttrekken. Vervolgens verlaat zacht leidingwater de ontkalker en dat ga je meteen merken.

 

 

 

 

 

Over bedrijf

 

 


Mooi aanbod ontkalkers, wij kunnen maatwerk leveren

Wij hebben een mooi aanbod ontkalkers voor je in de aanbieding. Vraag een van onze specialisten en schaf precies die ontharder aan die bij jouw situatie past. Wij helpen je graag en kunnen maatwerk bieden. Bovendien wordt onze service geroemd. Maak er gebruik van. Overigens is het bewezen dat wanneer je gebruikmaakt van de beste waterontharder, je de levensduur van de apparatuur verlengt. Goed idee dus, een waterontkalker kopen. Het is goed voor de smaak van het water en de apparatuur en het is bovendien afgelopen met droge huid en haar nadat je onder de douche vandaan komt.

 

Neem contact op

Koppejan Waterservice

Koppejan Waterservice
Kinetico waterontharders

Korenbloem 4 - 4421 MG Kapelle
E-mail: info@koppejanwaterservice.nl
Tel: 06-24500292

WATERONTHARDERS VAN KOPPEJAN:

Minder schoonmaken. Minder (agressieve) schoonmaakmiddelen nodig.
Kranen en Electrische apparaten gaan langer mee.
Besparing op energiekosten.
Zachtere en minder droge huid.
Wasmiddel en verzorgingsproducten kunnen gehalveerd worden.
Geen wasverzachter meer nodig.
Zachtere en vollere handdoeken.
Bij autowassen of ramenlappen niet meer afzemen.
Goede garantie en persoonlijke service.

×

TOP