Koppejan Waterservice

Waterontharders voor huishoudelijk gebruik

×
 x 

Winkelwagen is leeg

Zoekt u waterverzachter zout?

Koppejan Waterservice is de waterontharder specialist voor geheel zuid en west Nederland. Wij zijn de specialist in waterontharders en waterverzachter zout. Met deze machines geven wij u een permanente oplossing als het aankomt op kalkaanslag. Kwaliteit en duurzaamheid dat is wat u van ons kunt verwachten. Zo geven wij u meerwaarde op alle vlakken en een keuze voor ons is een keuze voor het topmerk Kinetico de waterontharder tegen kalk! Dit merk benadrukt de voordelen die u kunt verwachten van een waterontharder en geeft u het antwoord tegen kalk. Onderhoudsvrij en gemaakt van corrosievaste materialen zult u vele jaren plezier van deze artikelen hebben.

Waterverzachter zout kopen bij Koppejan Waterservice!

Wij laten dagelijks waterverzachter zout leveren aan huishoudens en bedrijven. Dit zorgt voor de beste kwaliteit in combinatie met een waterontharder van Kinetico.U bent bij ons altijd verzekerd van topkwaliteit onthardingszout en een top werking van uw waterverzachter of ontkalker.

Waterverzachter zout en een machine van Kinecito

Gaat u een Kinecito waterverzachter kopen? Dan hebt u de keuze uit meerdere types. Ze verschillen ten eerste qua grootte. Voor een kleiner huis met weinig ruimte hebt u genoeg aan een compact model. Dit kan bijvoorbeeld in een meterkast worden geplaatst. Voor grotere woningen en bedrijfspanden zijn grotere modellen beschikbaar.

Daarnaast bestaat er het verschil tussen simplex en duplex modellen. De waterverzachters regenereren zichzelf periodiek. Dit gebeurt als de harsbolletjes verzadigd zijn met kalk. Bij een simplex model stroomt er tijdens dit proces hard water uit de kraan. Een duplex model heeft een dubbele harskern. Als de ene kern zich reinigt, maakt de ontharder gebruik van de tweede kern. Op die manier hebt u altijd zacht water uit de kern, ook tijdens het regeneratieproces.

Het reinigen gebeurt met pekelwater uit een zoutreservoir. Wij gebruiken verschillende merken waterverzachter zout. Bij sommige Kinetico modellen zit dit reservoir ingebouwd in de waterverzachter. Bij andere modellen is dit reservoir extern. Dit maakt de ontharder compacter, waardoor hij gemakkelijker in kleine ruimtes geplaatst kan worden.

Bestel hier u waterverzachter zout

U kunt bij ons u zout kopen. Bezoek onze website of bel even met ons. Tevens kunt u wasverzachter zout ook bestellen bij onze webshop.

Waterverzachter zout Waterverzachter zout Waterverzachter zout

Robert Koppejan

Ik kom graag bij u thuis voor persoonlijk advies

 

Koppejan Waterservice

Koppejan Waterservice
Kinetico waterontharders

Korenbloem 4 - 4421 MG Kapelle
E-mail: info@koppejanwaterservice.nl
Tel: 06-24500292

WATERONTHARDERS VAN KOPPEJAN:

Minder schoonmaken. Minder (agressieve) schoonmaakmiddelen nodig.
Kranen en Electrische apparaten gaan langer mee.
Besparing op energiekosten.
Zachtere en minder droge huid.
Wasmiddel en verzorgingsproducten kunnen gehalveerd worden.
Geen wasverzachter meer nodig.
Zachtere en vollere handdoeken.
Bij autowassen of ramenlappen niet meer afzemen.
Goede garantie en persoonlijke service.

×

TOP